Posted by : Moon Hunter marți, 22 martie 2016

Conversațiile lor au început să fie fără perdea, să exprime ce ar vrea unul de la celalat, dar Matei mereu voia mai mult, pe când ea nu îi putea oferi lucrul acesta, până-ntr-o zi, când Maria îi spulberă visele spunându-i: "Nu cred că pot ceva mai mult, am fost rănita în trecut de o persoană, iar sufletul meu încă nu e pregătit să primească pe cineva aproape", așa că Matei s-a distanțat, deja fiind destul de greu pentru el, a incetat să mai vorbeasca cu Maria din acea zi.

Până când, într-o zi, Maria îl căută din nou. Matei nu a înțeles de ce îl mai caută, dacă ea este cea care nu mai vrea nimic, știind că el ar vrea să se intample ceva între ei. Aceasta i-a spus de niște probleme medicale pe care le are și că ar vrea să meargă la niște controale în ziua ei liberă. Coincidența făcea că și Matei era liber în acea zi, așa că s-a oferit să o escorteze la analize, deoarece iubitul Mariei, fiind o fire mai rece, nu avea timp să o duca. 

Ziua următoare s-au vazut de dimineață, pentru că atunci era iubitul acesteia la munca, totul trebuia făcut în secret, fără ca el să știe nimic, dar pe Matei nu-l interesa, el era fericit că în sfârșit erau singuri, doar el și ea. Au ajuns împreună la cabinetul particular unde își făcuse Maria programarea. Erau doar ei doi și alte două persoane. Maria se dezbrăcase de geacă și îl luase de braț pe Matei, zâmbindu-i cum nu o mai făcuse până acum. După câteva minute, au părăsit cabinetul și s-au îndreptat către stația de autobuz.Acum, Matei o mai întreba din când în când dacă nu vrea să vină să se joace cu cele două pisici pe care le avea acasa și să petreacă un pic de timp împreună, dar până în acea zi, Maria l-a refuzat mereu. Când au ajuns în stație, ca prin minune au venit două autobuze, unul care ducea către locuința lui Matei, iar celălat către locuința Mariei. Acesta o întrebă: "Vrei să mergem la mine? E încă devreme, mai e până vine iubitul tău. Sau preferi să te duc acasă la tine?". Aceasta, oarecum speriată, îi răspunde: "Cum vrei tu.", așa că s-au urcat în autobuzul care ducea către Matei.

Pe drum, Matei își făcea probleme, deoarece nu mai primise o fată în casă de mult timp, nu era sigur dacă mai știe cum să se comporte cu cineva când vine vorba de lucruri intime, nu știa dacă îi va fi pe plac locuința acestuia sau dacă e curat în casă, patul făcut, miros frumos, dar în tot acest timp, autobuzul ajunsese în stație și cei doi au coborât. Odată ajunși în casă, se duc în camera lui Matei, împreună cu una din cele două pisici.

Maria era foarte încântată de faptul că se juca cu pisica, dar Matei stătea într-un colț al patului și nu știa exact ce să facă, pentru că în trecut, acesta s-a oferit să o conducă acasă pe Maria, care își termina programul tarziu, iar când a lăsat-o la colțul blocului, a încercat să o sărute, aceasta refuzând, sub pretextul că nu e încă timpul și că îi spusese că nu ar vrea nimic cu acesta. Dar în capul lui nu se legau lucrurile, cum să nu vrei nimic cu mine, dar tot tu mă cauți? 

Așa că a stat în colțul lui, privind-o pe Maria cum se juca, dar din joacă, se trezește la un punct cu capul Mariei în poala sa. Maria, chipurile, încercând să prindă pisica care voia să plece din cameră, așa că Matei o ridică și o luă în brațe. Acea strângere în brațe a fost cea mai intima din viața sa, aproape ca un sărut. Au stat așa în jur de o ora, până când Maria a fost nevoită să plece din brațele lui.

Lucrurile au continuat așa o perioadă: el scăpa de la muncă la ora 19:00 și o aștepta pe ea până la 22:00, ca să o conducă acasă, sperând, în fiecare seară, că va reuși să o sărute. De fiecare dată îmbrățișările erau din ce în ce mai dese și mai intime, iar sărutul părea să fie din ce în ce mai aproape. Deja nu se mai simțea stânjenit pe lângă ea, putea să glumească, să râdă, fără să îi mai fie rușine și fără să se mai înroșească mereu. 


Mariei i se părea drăguț faptul că atunci când el încerca să îi facă un compliment, își descheia un nasture de la cămașă, spunând mereu că e foarte cald la ea și înroșindu-se pe loc, ca un rac. Și vizitele Mariei la Matei acasă au început să fie mai dese, dar mereu același lucru, se îmbrățișau până la plecare și nimic altceva. Toate până într-o seară, când iubitul Mariei, lucrând de noapte, i-a dat acesteia liber să poată veni la Matei după ora 22:00. S-au trezit amândoi în pat, ca de obicei, cu aceeași muzică pe fundal, doar că de data asta, Matei a încercat mai mult decât de obicei. Acesta și-a dus mâna pe bluza Mariei și a urcat-o ușor pe sâni. 

Observând că nu e nicio reacție din partea acesteia, a inceput să îi maseze ușor, urmând o sărutare pe gâtul ei gol. Maria părea să fie din ce în ce mai curioasă de ce urmează, așa că acesta s-a dus cu mâna, de data această, direct sub bluza ei, începând să se joace cum știa el mai bine. Se citea pe fața Mariei că îi place și că ar vrea mai mult, dar dintr-un oarecare motiv, o ținea ceva. Acest lucru nu l-a oprit pe Matei să incerce din nou să o sărute. La urma urmei, l-a lăsat să o atingă în atâtea locuri, dar nu l-ar fi lăsat să o sărute? Așa că își încearcă din nou norocul, iar de această dată reușește, Maria lăsase toate barierele jos, și când zic jos, mă refer chiar și la zona ei intimă.

Acum, probabil vă gândiți că știți cum se termină această seară. Greșit. Seara se termină cu această joacă... și atât. Pentru că Matei știa că ea nu vrea mai mult și nu ar fi vrut să îi încalce dorința aceasta. A fost pentru prima oară când Matei a pus sentimentele unei persoane înaintea unei partide de sex, și sincer, s-a simțit extraordinar în acea seara, chiar și după plecarea Mariei.

În seara următoare s-au văzut din nou, același joc, aceeași treabă. Acum, Matei era într-adevar o persoană rușinoasă, dar în niciun caz neexperimentată sau pudică. Având în spate atâția ani de filme pentru adulți, de unde învățase fel și fel de poziții și moduri de a stimula o femeie, se simțea în largul său umblând cu degetele dintr-un loc în altul și privind-o pe Maria cum sufla din ce în ce mai greu. În acea seară, Maria s-a dezbrăcat și l-a lăsat pe Matei să facă ceea ce voia.

Acum, problema era că Matei se pregătise pentru această seară, fiind conștient de faptul că nu mai avusese parte de acțiune de câțiva ani, s-a gândit el că ar fi bine să "descarce arma" ca să nu aibă parte de surprize premature. Zis și făcut, doar că Matei a descărcat arma prea bine, atât de bine încât atunci când a venit momentul să își facă treaba cu Maria, s-a trezit în situația în care nu a reușit să finalizeze actul, se simțea prost și nu înțelegea ce era în neregulă, dar atât timp cât Maria fusese satisfăcută, el nu a comentat nimic.

*va urma*
PARTEA I

Leave a Reply

Pentru orice greșeală de scriere, sfat, reclamație sau plângere, așteptăm comentarii! Vă mulțumim!

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

Arhivă

Popular Post

deyush. Un produs Blogger.

- Copyright © deyush. -Metrominimalist- Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -