Posted by : Moon Hunter miercuri, 25 martie 2015

A reușit Mihai să mă convingă să particip la acest concurs. Booon. Care este rolul acestuia? Să descriu, într-un articol, jocurile copilăriei pe care le desfășuram cu prietenii și cum îmi petreceam timpul liber.

Am făcut parte din acea generație care își petrecea mai tot timpul pe afară. După ce veneam de la școală și îmi făceam temele (că doar deh, elev model eram), ieșeam pe afară și mă cam uita Dumnezio pe acolo. Ce-i drept, stăteam prin zona blocului, astfel că ai mei știau mereu de unde să mă ia. Aveam o prietenă cu care îmi petreceam mare parte din timp, ne jucam cu păpuși (dada, mă jucam și eu cu păpuși), cerșeam bani de la ai noștri ca să ne luăm gume și pufuleți, mergeam prin părculețul din apropierea casei și ne cocoțam pe toate prostiile alea. 

Ne jucam șotronu, săream coarda, ne plimbam cu rolele ore în șir, desenam pe asfalt tot felul de chestii. Ce să mai, copilăria fericită, nu? Oh, nu am adus în discuție desenele la care mă uitam: Tom și Jerry, Copiii de la 402, W.I.T.C.H., Galactik Football, Lumea lui Bobby, Fetițele Powerpuff, Kid vs. Kat, Tutenstein etc.. Sunt prea multe ca să le înșir aici. Chiar dacă și în prezent mă uit pe Disney la desene (seriale adică), nimic nu se compară cu cele vechi de pe Fox Kids și Jetix! 


Dar a început să apară tehnologia, am crescut, legătura dintre mine și acea fată s-a dus, am mers la școli diferite, eu nu mai aveam timp de nimic din cauza profilului la care eram, pentru mine au început călătoriile în alte orașe, la concursuri, și antrenamentele zilnice, nu prea mai aveam eu chef sa ies afara. Eram prea obosită. :))

Mai târziu, au apărut calculatoarele. Internet am avut d-abia de prin 2007. Primul laptop prin 2011. Același de pe care scriu și acum. Reparații laptop? O singură dată. Curățare laptop de praf? De vreo patru ori. Merge cum trebuie? Erm... nu. :))

Pe scurt, cam asta a fost copilăria mea. :) 

{ 4 comentarii... read them below or Comment }

  1. Răspunsuri
    1. BlablaBlablaBlablaBlablaBlablaBlablaBlablaBlablaBlablaBlablaBlablaBlablaBlablaBlablaBlablaBlablaBlablaBlablaBlablaBlablaBlablaBlablaBlablaBlablaBlablaBlablaBlablaBlablaBlablaBlablaBlablaBlablaBlablaBlablaBlablaBlablaBlablaBlablaBlablaBlablaBlablaBlablaBlablaBlablaBlablaBlablaBlablaBlablaBlablaBlablaBlablaBlablaBlablaBlablaBlablaBlablaBlablaBlablaBlablaBlablaBlablaBlabla! ♥

      Ștergere

Pentru orice greșeală de scriere, sfat, reclamație sau plângere, așteptăm comentarii! Vă mulțumim!

Arhivă

Popular Post

deyush. Un produs Blogger.

- Copyright © deyush. -Metrominimalist- Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -