Posted by : Moon Hunter marți, 24 martie 2015

Ca prieteni. Fiind fată, tu ce alegi? 


Eu aleg băieții, chiar dacă mi-e greu atunci când sunt într-o relație. Pentru mine, băieții sunt mai de încredere decât fetele, nu trebuie să vorbesc non-stop cu ei ca să păstrez prietenia și nu se supără din nimicuri, iar dacă fac acest lucru, îi las să se calmeze și mă caută când le-a trecut. 

Ador să am un prieten cu care oricât de mult m-aş certa, oricât de mult ne-am înjura şi oricât de mult timp n-am vorbi, atunci când am avea vreo problemă, mereu ne vom comporta ca şi cum am fi vorbit în fiecare zi, ca și cum nu s-ar fi întâmplat nimic între noi.

Dar fetele... fetele sunt rele. Fetele vor să fie mereu aprobate în ceea ce fac, iar dacă le spui că nu e bine, dacă încerci să le explici ce și cum trebuie să facă, se supără. Și țin supărarea. Nu le trece nici azi, nici mâine, nici săptămâna viitoare, nici anul viitor, nici niciodată. Dacă o fată se supără pe tine și relația de prietenie se destramă, atunci nu prea mai sunt șanse ca voi să reveniți la sentimenele de altă dată. Nașpa, nu? Am o singură fată pe care o consider prietenă și nici nu-mi trebuie mai mult! ^_^

prietenie

Totuși, nu vreau să interpreteze nimeni aiurea, articolul este scris pe baza a ceea ce am trăit și a ceea ce am mai auzit în stânga și în dreapta, însă cam așa stă treaba cu fetele și băieții într-o prietenie. "Da, da, dar prietenie între un băiat și o fată nu există". Băi, eu zic că există. Și totuși, dacă se transformă în iubire, totul este excelent, că de la asta pornește o relație - prima oară sunteți prieteni.

Eh, însă cam toți ne raportăm la partea negativă a acestei relații de prietenie: îndrăgostirea doar a unei părți de cealaltă, sentimentele nefiind împărtășite. Bun. În primul rând, nu s-au terminat nici băieții, dar nici fetele. În al doilea rând, trebuie să fiți conștienți că între voi nu este decât o relație de prietenie! Este adevărat, o să suferiți oleac', dar o să treacă, iar tot răul spre bine!  

Am avut și eu o astfel de experiență. A fost nașpa pe moment, nu am mai vorbit vreo lună, însă am supraviețuit și am reluat relația de prietenie. D-asta îmi plac mie băieții. ^_^ Chiar dacă nu mai vorbim prea des, stiu că dacă l-aș suna la trei dimineața, mi-ar răspunde și am vorbi o grămadă.

Leave a Reply

Pentru orice greșeală de scriere, sfat, reclamație sau plângere, așteptăm comentarii! Vă mulțumim!

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

Arhivă

Popular Post

deyush. Un produs Blogger.

- Copyright © deyush. -Metrominimalist- Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -