Posted by : Moon Hunter sâmbătă, 19 aprilie 2014

candy crush

Jocuri online cu bile


    Astăzi mi-am propus să nu vă mai povestesc vreo întâmplare prin care am trecut și care mi-a format opinia X, ci să vă fac o recomandare în materie de jocuri online! Nu, nu vă gândiți la Metin, LOL sau mai știu eu ce, ci la http://www.jocuri-bile.org/ Exact, jocuri gen Candy Crush. 

    Am descoperit acest site aseară, prin intermediul unui prieten, Okay, trebuie să recunosc acum, îmi place tare mult acest tip de joc. Jocuri cu bile și despre bile. Îmi aduc aminte, într-un fel, de copilărie (mă rog, acum vreo 7-8 ani), atunci când d-abia descoperisem internetul și stăteam pe calculator doar ca să ne jucăm si  nu eram așa disperați după site-uri de socializare, popularitate, like-uri sau mai știu eu ce. În fine! 

    Site-ul are foarte multe jocuri, dar nu doar cu bile, ci și de îndemânare, aventură sau de inteligență. Mi-a plăcut foarte tare grafica bună pe care o au jocurile. Ieri am stat câteva ore bune și m-am jucat, încercând să îmi bat scorul la Candy Crush. De asemenea, avem posibilitatea de a ne crea un cont pe site, pentru a ne putea reține scorurile făcute. 

    Așadar, indiferent de vârsta pe care o aveți. dacă sunteți în căutarea unui mod de relaxare, vă recomand acest site, garantez că nu o să vă plictisiți!
  

{ 6 comentarii... read them below or Comment }

 1. Haha! :)) A dat în mintea copiilor! :3 :)) Tristo!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Mereu am fost un copil... TRISTULE! :))

   Ștergere
  2. Dacă spui că „mereu” ...atunci de ce folosești „am fost”? :3 Nu mai trăiești? :o :(

   Româna asta, mami, e cam complicată. Chiar și pentru mine! :3 :)) Te aștept la mine pentru câteva lecții particulare, din ălea, 18+.

   Ștergere
  3. Mereu sunt un copil? Nu suna prea bine. Ma refer ca am fost copil de cand ma stiu si pana acum. :)) In viitor cine stie...

   Iar imi faci propuneri indecente? Nesimtitule!!! *te astept in privat =))*

   Ștergere
  4. Nebună mică, ce ești tu! :))

   Ștergere
  5. Vezi ca virgula aia nu-si are rostul. Of, of, ce ziceai de lectiile alea la romana? :))

   Ștergere

Pentru orice greșeală de scriere, sfat, reclamație sau plângere, așteptăm comentarii! Vă mulțumim!

Arhivă

Popular Post

deyush. Un produs Blogger.

- Copyright © deyush. -Metrominimalist- Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -