Posted by : Moon Hunter sâmbătă, 14 decembrie 2013

    Dimineaţă. Ora 11. Da, e dimineaţă. Intru şi eu frumos pe Facebook să îmi verific treburile şi aflu de la Mr. Johnny că am primit leapşa. Mi-a şi explicat ce înseamnă, aşa că ... să îi dăm drumul!

    În articolul pe care urmează să îl scriu trebuia să menţionez un singur om care mi-a schimbat viaţa, dar să fim serioşi acum... toţi oamenii care intră în viaţa noastră ne-o schimbă, într-o oarecare măsură. De la primele iubiri, la prietenii aceia care sunt doar pe interes. Toţi ne influenţează viaţa, toate întâmplările prin care trecem alături de ei ne fac să devenim, după caz, mai buni sau mai răi.

Prima iubire


    Persoana care a avut cea mai mare influenţă asupra mea este fosta mea iubire. Nu voi scrie prea multe despre ea, dar trei ani alături de ea m-au învăţat multe lucruri. Şi îi mulţumesc că m-a transformat în persoana care sunt acum.

Prietenii


    Prietenii mei sunt alte persoane care mi-au schimbat viaţa: fosta mea colegă de bancă, Adriana (şi despre ea am scris un articol aici), cu care am împărţit mâncarea, creioanele, problemele şi fericirea timp de trei ani de zile, Papoy, Bognessică şi singurul bucureştean pe care îl suport, Daniel. Vreau să povestesc un pic de ultimii doi.

prieteni    Pe Bogness l-am cunoscut dintr-o prostie. Stăteam într-o seară noapte de aprilie  pe Omegle şi căutam românaşi cu care să vorbesc, să mai treacă plictiseala. Am dat peste mai multe persoane, dar cu el am reuşit să vorbesc ore întregi. Ne-am povestit unul altuia viaţa, era un străin, nu avea nimic de câştigat dacă  îmi spunea ceva de rău sau de bine. L-am ascultat şi m-a ascultat, eram amândoi cam în aceeaşi situaţie, amândoi aveam probleme în dragoste. Pe la ora trei, să zicem, am decis să ne dăm add pe Facebook, să mai vorbim şi altă dată. Şi uite că am început să vorbim în fiecare zi, despre una, despre alta. Am devenit prieteni apropiaţi într-o perioadă relativ scurtă. Cu micile certuri dintre noi, mă bucur că am un prieten ca el. 

prieteniPe Daniel l-am cunoscut... oh, fuck that. Ştie el cum ne-am cunoscut şi mai ales de ce. :)) Ţin minte că s-a băgat în seamă cu mine printr-un comentariu la o poză cu Antonia. Yeap, de atunci am început să vorbim. Acum un an şi jumătate, poate chiar mai mult, am dat peste omul ăsta de la care accept multe lucruri. You should feel fucking special, bitch! Băiatul ăsta este persoana cu care oricât de mult n-aş vorbi şi oricât de mult ne-am înjura, în clipa în care îl sun sau îi dau un mesaj că s-a întâmplat ceva, mereu va vorbi cu mine ca şi când nu s-ar fi întâmplat nimic între noi. Daniel este persoana care mi-a fost alături când am avut cea mai mare nevoie, mai ales pe la începutul anului, când el era singurul care putea să mă facă să râd şi să mai uit de problemele pe care le aveam. Cred că atunci a fost o perioadă în care ne-am apropiat foarte mult şi mă bucur că era alături de mine la orice oră aveam nevoie. Mi-a fost precum un prieten, un frate, un tată, mă certa mereu când făceam unele lucruri pe care nu trebuia să le fac. Îţi mulţumesc şi sper ca prietenia noastră să dureze toată viaţa!

    Bun, cam astea au fost principalele persoane care mi-au schimbat viaţa. Ţin să le mulţumesc tuturor pentru acest lucru şi să ştiţi că vă iubesc pe toţi! *heart melting article*


Facebook page: deyush

{ 2 comentarii... read them below or Comment }

Pentru orice greșeală de scriere, sfat, reclamație sau plângere, așteptăm comentarii! Vă mulțumim!

Arhivă

Popular Post

deyush. Un produs Blogger.

- Copyright © deyush. -Metrominimalist- Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -